Bayern ja Manchester City toodi reaalsusesse tagasi

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni juhendaja Carlo Ancelotti ei ole väljakul nähtuga rahul.
Müncheni Bayerni juhendaja Carlo Ancelotti ei ole väljakul nähtuga rahul. Foto: SCANPIX

MEISTRITE LIIGA. Euroopa klubivutis sai kolmapäeva õhtul otsa kahe suurklubi tänavune võiduseeria. Suvel uue peatreeneri saanud Manchester City ja Müncheni Bayern alustasid hooaega kõigi sarjade peale vastavalt kümne ja kaheksa järjestikuse võiduga. Nüüd on aga mõlemal esimesed punktid kaotatud.

Valusamalt läks Bayernil. Mullu Meistrite liiga poolfinaalis Madridi Atleticole alla jäänud sakslased läksid D-alagrupi matšis võõrsil sama vastasega taas kokku ning alla tuli vanduda 0:1. Nii teatas Saksamaa meedia, et Bayerni juhendaja Carlo Ancelotti mesinädalad klubiga said läbi ja kätte jõudis igapäevane karm reaalsus. 

Hooaega kümne võiduga alustanud ManCity kaotas esimesed punktid samuti võõral väljakul: Glasgow’s ei suudetud kohaliku Celticu vastu enamat 3:3 viigist. «Ma loodan, et minu mängijad õpivad sellest kogemusest. Eurosarjas ei saa lubada, et meile lüüakse kolm väravat,» tõdes pressikonverentsil City juhendaja Pep Guardiola.

Meistrite liiga kahes järgmises alagrupivoorus tuleb ManCityl vastamisi minna juba Guardiola kunagise tööandja FC Barcelonaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles