Lihtsurelike meister püüab positsiooni säilitada

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistriliiga treenerid (vasakult) Heiko Rannula, Aivad Kuusmaa, Gert Kullamäe ja Andres Sõber, hooaja avaüritusel oma esinemisjärge ootamas.
Meistriliiga treenerid (vasakult) Heiko Rannula, Aivad Kuusmaa, Gert Kullamäe ja Andres Sõber, hooaja avaüritusel oma esinemisjärge ootamas. Foto: Sander Ilvest

KORVPALL. Rapla Avise korvpallimeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa on kahel aastal järjest viinud oma hoolealused Eesti meistriliiga pronksmedaliteni. Teisisõnu tähendab see nii-öelda lihtsurelike meeskondade hulgas parim olemist. Meeskondade koosseise hinnates ei tohiks Raplal olla suuremaid võimalusi ka tänavu, ent Kuusmaa loodab ikkagi teatud imele. 

«Kaks meeskonda on võimaluste ja koosseisu poolest meist eespool, eks peame nende alistamiseks kasutama muid tegureid,» ütles Kuusmaa. Kahe tugevama tiimina pidas ta silmas Kalev/Cramot ja BC Tartut. Just Rapla ja tiitlikaitsja Kalevi pühapäevasest heitlusest kujuneb tänavu koduse meistriliiga avalöök.

«Täismaja publikut, meeskonna hea sisekliima, mängijate ülim tahe,» loetles Kuusmaa relvi, millega Rapla saaks võimaluste poolest suuremaid vastaseid lüüa. «Treenerina ei pea jagelema mängijatega, kes ei viitsi trenni teha. Meil oli meeskonnas väga hea sisekliima juba mullu ja tunamullu. Usun, et see on sama ka tänavu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles