Tänak: töötame tuleviku nimel

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Korsika ralli algas Ott Tänaku ja Raigo Mõlder jaoks üsna raskelt. Avapäeva ehk nelja kiiruskatse järel on eestlased alles 13. kohal ja kaotavad esikohal asuvale Sebastien Ogierile 3.17,2. Esikümme jääb veidi enam kui poole minuti kaugusele.

Tänak sai tänastel kiiruskatsetel vastavalt 12., 13.,  13. ja 11. koha. «Püüdsin oma sõidustiili muuta, kuid sellest pole kasu. Pole vahet, kas püüame sõita piiri peal või mitte. Jätkame töötamist tuleviku nimel,» ütles Tänak päeva lõpus ralliraadiole. Kolmanda kiiruskatsel kõlas tema kommentaar järgmiselt: «Oleks tore öelda, et meil oli lõbus seda kiiruskatset läbida, kuid tegelikult on meil nendel teedel väga keeruline. Püüame õppida nii palju, kuid suudame.»

Laupäevane rallipäev algab kell 10.22 ja kokku on homme kavas neli kiiruskatset. Ralli võitja selgub pühapäeva pärastlõunal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles