Naiste meistriliigas pannakse liigahooajale punkt

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu naiskonna mängijad
Pärnu naiskonna mängijad Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Täna peetakse naiste jalgpalli meistriliigas viimase vooru kohtumised. Tabeliseisud on juba varasemalt selgeks tehtud ning ühelgi naiskonnal enam tõusta või langeda pole võimalik.

Täna saab oma meistrikarika kätte Pärnu JK, kes läheb viimase mänguga püüdma täiuslikku hooaega ilma ühegi kaotuseta. Põnevusmängus minnakse võõral väljakul vastamisi Tallinna FC Flora naiskonnaga. Pärnu loodab jätkata oma täiuslikku seeriat ning Flora tahab Pärnu võitudejada katkestada ning lõpetada enda hooaeg positiivse noodiga. Omavahelistes mängudes on seni siiski oma paremuse maksma pannud Pärnu, kes on kolmes kohtumisega suutnud Florale lüüa kümme väravat ning endale ei ole lastud ühtegi, vahendas jalgpall.ee.

Teistes mängudes kohtuvad Tallinna FC Levadia – JK Tallinna Kalev, Tartu SK 10 Premium – Tartu JK Tammeka, Nõmme Kalju FC – Noortekoondis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles