Võimas: Pärnu lõpetas hooaja ilma ühegi kaotuseta

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meister 2016: Pärnu JK
Eesti meister 2016: Pärnu JK Foto: Ardi Truija

Naiste jalgpalli meistriliiga viimases voorus alistas tiitlivõitja Pärnu JK võõral väljakul hõbemedalid saanud Tallinna FC Flora naiskonna 3:0 ja läbis hooaja ilma ühegi kaotuseta.

Teises kohtumises võõrustas pronksmedalitele tulnud FC Levadia koht allpool lõpetavat Tallinna Kalevit ning kuigi Levadia suutis kohtumist 39. minutil juhtima minna, siis teise poolaja alguses viigistas Kalev mänguseisu tänu Levadia omaväravale. Mängu lõppseisu vormistas 87. minutil Kadri-Ann Valgeväli, kes tõi võidupunktid Kalevi naiskonnale.

Tartu linnaderbis mängisid SK 10 ning JK Tammeka 2:2 viiki. SK 10 suutis küll kaks korda juhtima minna ning võitis avapoolaja 2:1, kuid teisel poolajal suutis Tammeka mänguseisu viigistada ning punktid jagati pooleks.

Päeva viimases kohtumises oli Nõmme Kalju kindlalt 4:1 üle Noortekoondisest ning lõpetas hooaja 12 punktiga seitsmendal kohal. Noortekoondis teenis hooaja jooksul viis punkti ja pidi leppima viimase kohaga.

Hooaja lõppseis:

1. Pärnu 60 punkti

2. Flora 48

3. Levadia 28

4. Kalev 26

-----------------------------

5. Tammeka 29

6. SK 10 Premium 24

7. Nõmme Kalju 12

8. Noortekoondis 5

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles