Kiivikas tuli Prahas kulturismivõistlusel neljandaks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas
Ott Kiivikas Foto: EKFL

30. septembril ja 1. oktoobril toimus Prahas kulturismi- ja fitnessivõistlus EVLS Prague. Ott Kiivikas tuli neljandale kohale, Kaspar Tõnisson ja Kristina Nuut pääsesid kümne parima sekka kuid jäid napilt välja finaalist.

Tegemist oli kõrgetasemelise võistlusega, kuhu sõidavad igal aastal kohale maailma parimad kulturismi- ja fitnessisportlased. Põhjus, miks Praha võistlus nii populaarne on, peitub selles, et seal on võimalik lunastada pro-kaart, mida jagatakse iga kategooria absoluutvõitjale.

Parima tulemuse eestlastest tegi Kiivikas, kes kategoorias -90 kg tagas kindla pääsu finaalidesse ning lõpetas neljandana. Kiivika võistluskategooria on üldjuhul -85 kg ning seega võistles ta koos mitmete suurema kaaluklassi sportlastega.

Tõnisson rannafitnessi kategoorias +178 cm ja  Nuut bikiinifitnessis -172 cm pääsesid tihedas konkurentsis kümne parima sekka, kuid jäid napilt välja finaalist ehk esikuuikust.

Kristiina Nuut
Kristiina Nuut Foto: EKFL
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles