Poksi üliraskekaalu valitseja kaotas viimsegi mõistuse?

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti poksiäss Tyson Fury.
Briti poksiäss Tyson Fury. Foto: SCANPIX

Poksi üliraskekaalus enda käes WBA, WBO ja IBO meistrivöösid hoidev britt Tyson Fury on viimasel ajal meedias figureerinud pidevalt negatiivses valguses olevate uudistega. Viimati teatas reedel ESPN, et Fury andis 22. septembril dopinguproovi, mis näitas kokaiini tarvitamise jälgi. Seepeale otsustas Fury positatada sotsiaalmeediasse foto, kus tema ees on kuhjaga kokaiini.

Fury loobus hiljuti enda kordusmatšist Vladimir Klitškoga ning seejärel räägiti tema halvast vaimsest tervisest. ESPN aga teatas, et britt võis matšist loobuda just positiivse dopinguproovi tõttu.

Fury leerist ei ole seni mingeid selgitusi olukorrale tulnud. Ainsana postitaski poksija ise Twitterisse pildi, mis külvas veelgi rohkem segadust. Britt on võtnud kaadri filmist «Scarface» ja asendanud seal Al Pacino poolt mängitud Tony Montana näo enda omaga. Mehe ees laual hunnikus kokaiini.

Kommentaari küsiti ka Fury esindajatelt, kuid see palve lükati tagasi. Lisaks teatasid dopingukütid, et nemad mingeid kommentaare ei jaga. Seega on seis Fury ümber endiselt äärmiselt segane. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles