Halb märk: Konstantin Vassiljevit segab valikmängu eel vigastus (1)

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (paremal).
Konstantin Vassiljev (paremal). Foto: Jagiellonia Białystok/Facebook

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljevi koduklubi Bialystoki Jagiellonia kohtub täna Poola kõrgliigas koduväljakul Szczecini Pogoniga. Ootamatult ei ole võistkonna koosseisus aga Vassiljevit, kes on sel hooajal Poola kõrgliiga suurimaks väravakütiks.

Veel eile andis Vassiljev klubi kodulehele intervjuu, kus märkis, et ees on ootamas raske mäng. Täna ei ole Vassiljevit aga algkoosseisus ega ka vahetusmängijate pingil. Klubi koduleht märgib, et tänases matšis on Vassiljevi asemel algkoosseisu edutatud Karol Mackiewicz.

Praeguseks on selge, et Vassiljevit segab kerge vigastus ja seetõttu teda täna koosseisus ei olegi. «Vassiljev andis meile enne mängu teada, et tal on kerge vigastus ja ta jätab seetõttu liigamängu vahele,» edastas Eesti Jalgpalli Liit. 

Juba uuel nädalal on Vassiljevit hädasti vaja Eesti koondisel, kes võõrustab reedel MM-valikmängus Gibraltarit. Homsel koondise kogunemisel pidi Vassiljev kohal olema. «Koondisega liitub ta homme nagu varem planeeritud,» lisati veel.

Jagiellonia ja Pogoni matš esimese koduväljakul lõppes täna 0:0 viigiga. Turniiritabelis hoiab Jagiellonia 11. vooru järel 23 punktiga jätkuvalt esikohta. Teine on Nieciecza samuti 23 silmaga. Kolmandat kohta hoiab Gdanski Lechia 22 punktiga.

Ken Kallaste tööandja Kielce Korona on 14 punktiga 8. Täna kaotas Korona võõrsil 0:6 Krakowi Cracoviale.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles