Rapla pidutseb, Kalev muretseb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla korvpalliklubi
Rapla korvpalliklubi Foto: Tairo Lutter

KORVPALL. Alanud hooajale võimsa koosseisuga vastu tulnud Kalev/Cramo sai omal nahal tunda, et pelgalt nimed mänge ei võida. Eesti meistriliiga avamatšis jäädi Rapla Avisele alla koguni 66:82 ja uuel nädalal algava Ühisliiga eel ei paista seis kuigi roosiline. Rapla tõestas aga ilmekalt, et heitluses koduse pronksi eest ollakse suurfavoriidid. Sihitakse aga veelgi kõrgemale.

Rapla võitis esimese poolaja 39:35 ja vastupidiselt arvatule hakati kolmandal veerandajal edu veelgi kasvatama. Lõpuminutitel hoiti vahet turvalisena ja Raplas võis pidu alata juba kaks minutit enne lõpuvilet.

«Olen rohkem optimist kui pessimist. Kuigi Kalevil ja Raplal on materjali poolelt vahe sees, siis meie trump on ühtsus ja füüsiline pool. Suutsime selle realiseerida. Kui me leiame ühe korvialuse mehe juurde, siis hakkame veel kõvasti kaarte segama. Loodame teisipäevaks asjad korda saada,» rääkis Rapla peatreener Aivar Kuusmaa pärast kohtumist.

Senise võõrleegionäride kolmikuga - tagamehed Domen Bratož (Sloveenia), Rasham Suarez (Puerto Rico) ja tsenter Thomas van der Mars (Holland) - ollakse eilse põhjal täppi pandud. Bratoži arvele jäi Rapla resultatiivseimana 21 punkti, Suarez ja mullugi Raplas mänginud van der Mars lisasid kumbki 15 silma. Jõudu on aga juurde vaja, sest eile aeti sisuliselt läbi seitsme mängijaga, neljaks minutiks pääses platsile ka Karl-Johan Lips.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles