Skandaalne lõpp: Arsenal võitis tänu lisaminutitel käega löödud väravast

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pall lendab selles olukorras lõpuks Laurent Koscielny (vasakul) käest väravasse. Eelnevalt lööb palli vastu tema kätt Alex Oxlade-Chamberlain.
Pall lendab selles olukorras lõpuks Laurent Koscielny (vasakul) käest väravasse. Eelnevalt lööb palli vastu tema kätt Alex Oxlade-Chamberlain. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel teenis 7. vooru viimases kohtumises napi võidu Londoni Arsenal, kes alistas võõrsil 1:0 Burnley.

Kohtumine oli tüürimas juba viigisadamasse, kuid matši kolmandal lisaminutil lendas pall siiski võõrustajate väravasse. Tabamuse autoriks märgiti prantslasest keskkaitsja Laurent Koscielny. Pall lendas väravasse pärast Alex Oxlade-Chamberlaini pealelööki, kelle soorituse järel tabas pall Koscielny kätt ja sealt suundus mänguvahend juba väravasse. Kuna ükski kohtunik eksimust ei märganud, siis loetigi värav ära ja Arsenalile läks tabelisse kirja 3 punkti.

7. vooru järel on Inglismaal tabeliliider Manchester City 18 silmaga, teine on Tottenham 17ga, kolmas Arsenal 16ga, neljas Liverpool 16ga, viies Everton 13ga, kuues Manchester United 13ga ja seitsmes Londoni Chelsea samuti 13ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles