Reim: vaja on väljakul mängijaid, kes on tõesti valmis kodumaa eest surema

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värske peatreener Martin Reim (esiplaanil) ning tema nüüdne abimees Andres Oper tahavad koondisesse rõõmu ja sära tagasi tuua.
Värske peatreener Martin Reim (esiplaanil) ning tema nüüdne abimees Andres Oper tahavad koondisesse rõõmu ja sära tagasi tuua. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoonis kogunes täna esmakordselt uue peatreeneri Martin Reimi käe all. Reim tõdes, et enne reedest matši Gibraltariga ei ole võimalik suurt revolutsiooni teha, kuid plaan eelseisvaks on olemas.

«Peame nüüd järgmiste päevadega taktika paika saama. Mängijatele on vaja edasi anda plaan, mida tahame väljakul näha,» rääkis Reim koondise kogunemisel. «Praeguses seisus saavad paljud koondislased koduklubides palju mänguaega. See on kindlasti positiivne. Seega on oluline mõne mehe puhul värskuse tagasi saamine. Nende paari päevaga ei ole võimalik kedagi järsku supervormi viia.»

Reim tõdes, et esmatähtis on positiivse õhkkonna loomine ja mängijate silmadesse sära toomine. «Kui ei ole head emotsiooni, siis asjad ei tööta. Motivatsiooni on vaja. Vaja on väljakul mängijaid, kes on tõesti valmis kodumaa eest surema,» tõdes peatreener, et eelkõige tuleb üles kloppida meeskonna võitlusvaim.

Reedese kohtumise eel on paaril mängijal ka tervisega probleeme, kuid kellegi osalemine valikmängus ei ole praeguse seisuga välistatud. Lisaks Konstantin Vassiljevile on probleeme ka Ats Purjel ja Sergei Mošnikovil.

«Kui mõni mängija ei ole tõesti reedel 100 protsenti valmis mängima, siis võib juhtuda, et hoidame teda esmaspäevaseks matšiks Kreekaga,» märkis Reim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles