Vettel palus Rosbergilt vabandust

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malaisia GP start
Malaisia GP start Foto: LaPresse/Photo4/LaPresse

Ferrari vormel-1 sõitja Sebastian Vettel palus Mercedese piloodilt Nico Rosbergilt vabandust. Vettel sõitis Malaisia GPl avakurvis Rosbergile otsa ning pidi ise võistluse katkestama. Rosberg tegi Vetteli süü tõttu spinni ning langes 21., kuid suutis võidusõidu kolmandana lõpetada.

«Sebastian helistas mulle ning palus vabandust, kena temast. Ma ei saa küll kaotatud punkte tagasi, kuid sellist asja on ikka tore kuulda,» rääkis Rosberg. «Ma tegin hea stardi, olin Lewisest (Hamiltonist – toim) väljas pool ning ühtäkki tundsin, et mulle sõideti tagant otsa ning tegin spinni. Olin üllatanud, et auto terveks jäi.»

«Punktide mõttes oli minu jaoks hea nädalavahetus. Kuigi ma ei tahtnud neid punkte niimoodi saada,» viitas Rosberg meeskonnakaaslase Hamiltoni liidripositsioonilt katkestamisele. «Olen Lewise olukorras olnud ning saan temast väga hästi aru. See on kohutav, kui väärid võidusõidu võitmist, ent tehnika veab sind alt. Ta on kindlasti väga-väga pettunud,» jätkas Rosberg, kes juhib viis etappi enne hooaja lõppu MM-sarja Hamiltoni ees 23 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles