Jõesaar: asi polnud vastastes, vaid meis endis

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu korvpallimeeskond
Tartu korvpallimeeskond Foto: Kristjan Teedemaa

BC Tartu kaotas korvpalli Meistrite liiga teise eelringi avamängus Taani klubile Bakken Bearsile 67:75. Seejuures peitub kaotuse võti tartlaste ülisuures pallikaotuste arvus – 25.

«Seekord polnud asi nendes, vaid meis endis,» leidis Tartu ääremängija Janari Jõesaar. «Meie pallikaotuste tõttu said nad palju kiireid rünnakuid ja sealt see vahe tuli. Vastane tundus ka pisut värskem.»

Mängujuht Tanel Sokk oli noorema kolleegiga päri «Nad mängisid kaitses hästi, aga mitte nii hästi, et pidanuksime tegema nii palju pallikaotusi,» sõnas ta.

Tartu peatreeneri Gert Kullamäe hinnangul langetasid mehed platsil halbu otsuseid. «Teineteist ei aidatud, pallile ei tuldud vastu,» märkis Kullamäe. «Ma ei taha nõustuda arvamusega, et me polnud vastase selliseks kaitseks valmis. Tegelikult oli palju momente, kus oleksime saanud seda murda.»

Korduskohtumine peetakse juba neljapäeval Taanis. Tartu vajab Meistrite liiga pühiturniirile jõudmiseks 9-punktilist võitu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles