Eesti sulgpallurid alustasid edukalt hooaega välisklubides

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must Rio olümpial.
Raul Must Rio olümpial. Foto: Tairo Lutter

Eesti sulgpallurite jaoks on alanud uus klubi hooaeg. Viimastel aastatel Taani kõrgliigas Odense klubi eest mänginud Eesti esireket Raul Must vahetas koduklubi ning esindab sel aastal Vendsysselit, kuhu eelmisel hooajal kuulus ka Kati Tolmoff. 

Taanis kõrgliigas peeti eile kolmas voor, kus Vendsyssel kohtus just Musta endise klubi Odensega. Vendsyssel jäi peale 5:1 ning võidupunkti tõi klubi kontole ka Must, kes alistas Steffen Rasmusseni 21:16, 21:17. Vendsyssel paikneb kolme vooru järel edetabelis kuuendal kohal

Teised Eesti mängijad on sel hooajal osalemas Saksamaa klubi liigades. Karoliine Hõim mängib Saksamaa kõrgliiga FC Langenfeld klubi eest, kes esimestes voorudes pole veel võitu kirja saanud. Nii Getter Saare kui oma esimest klubi hooaega mängivate Kristin Kuuba ja Helina Rüüteli koduklubideks on Saksamaa teise liiga klubid.

Eelmisel nädalavahetusel mängiti esimene ring ning võidu aitasid tuua BC Wipperfeldile Getter Saar kui BC Gifhornile Kristin Kuuba ja Helina Rüütel. Gifhorn läks esimese vooru järel ka liigatabeli liidriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles