Võrkpalli järelkasvukoondis sai väärtusliku teise koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdrukte võrkpallikoondis
Tüdrukte võrkpallikoondis Foto: volley.ee

Eesti tütarlaste võrkpallikoondis (sündinud 2000 ja nooremad) saavutas läinud nädalavahetusel Riias toimunud rahvusvahelisel turniiril Aurora karikas hinnatava teise koha.

Lisaks meile ja võõrustajatele mängisid turniiril veel Leedu ja Peterburi tüdrukute võistkonnad. Reedel pidime küll lätlannade 0:3 (17:25, 18:25, 17:25) paremust tunnistama, ent ülejäänud kaks matši meie tüdrukud võitsid. Laupäeval oldi 3:2 (15:25, 25:21, 26:24, 21:25, 16:14) üle venelannadest ja pühapäeval alistati 3:1 (25:23, 25:23, 23:25, 25:18) Leedu, kirjutab volley.ee.

«Mängupilti annab alati parandada, ent saadud teine koht on väga hea. Meie võistkonnal oli väga hea kambavaim, mis andis kõvasti juurde. Saime proovida erinevaid lahendusi ja mängida erinevates koosseisudes,» võttis turniiri kokku Eesti neidude treener Riina Ernits. «Ka selles võrdluses läks turniir hästi, et mais kaotasime Peterburi võistkonnale 0:3, Leedu vastu oli senine seis 1-1. Loodetavasti saame kunagi ka Lätile vastu,» lisas ta.

Eesti noortekoondisesse kuulusid sel korral Katariina Vengerfeldt, Triin Liivaru, Kaisa Siiman, Jade Šadeiko, Annika Holland, Maria Säästla, Johanna Maar, Marcella Raud, Marlene Vompa, Karmen Viinapuu, Siiri Mari Sikk ja Nathalie Anett Haidla. Riina Ernitsa kõrval oli naiskonna treeneriks Marit Laidroo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles