Eesti tennisisti lahutab maailma edetabelisse pääsust üks võit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maileen Nuudi.
Maileen Nuudi. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Naiste tennise maailma edetabelisse pääsemiseks on vaja saada punkte kolmelt erinevalt võistluselt. Eelmisel nädalal USAs Charlestonis 10 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITFi turniiril jõudis Maileen Nuudi läbi kvalifikatsiooni põhitabelisse, võitis esimeses ringis ja teenis ühe WTA punkti. Koos Merko Estonian Openilt saaduga on punktid kahelt võistluselt olemas.

Pühapäeval alustas Nuudi USAs Hilton Head Islandi turniiri kvalifikatsiooni. Esimeses ringis võitis ta Leylah Annie Fernandezi (Kanada) 6:2, 6:7(5), 6:3 ja teises ringis Kayla Gammiet (USA) 6:1, 6:3. Eilses otsustavas kohtumises alistas ta Julia Mikulski (Saksamaa) 4:6, 6:4, 6:3 ja pääses põhitabelisse.

Täna on Nuudi vastaseks 25-aastane ameeriklanna Lauren Embree (WTA 627, möödunud aastal koguni WTA 232.). Kui see matš õnnestub võita, siis pääseb Nuudi ka WTA edetabelisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles