Tammeka oli neljanda liiga klubi vastu raskustes

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka fännid
Tartu Tammeka fännid Foto: Margus Ansu

Evald Tipneri nimelistel Eesti jalgpalli karikavõistlustel peeti esimene kaheksandikfinaal, kus meistriliigas mängiv Tartu Tammeka võitis 5:1 neljanda liiga põhja- ja läänetsooni kuuluvat Rumori Calciot.

Neljas liiga tähendab Eesti jalgpallipüramiidi tugevuselt kuuendat taset ning Rumori Calcio hoiab seal oma tsoonis kolmandat kohta. Suures osas välismaalastest koosnev meeskond näitas siiski meistriliigas kaheksandat positsiooni hoidvale Tammekale hambaid ja esimese 40 minuti jooksul jäid Sepa staadionil väravad löömata. Just siis viis Eesti koondistki esindanud Kaarel Kiidron tartlased juhtima.

Teine poolaeg algas Rumori jaoks valusalt ja juba avaminutil suurendas Reio Laabus Tammeka eduseisu. Seejärel viisid Jürgen Lorenz, Randin Rande ja Marek Tšernjavski favoriidid juba 5:0 ette. Rumori Calcio sai pidutseda mängu esimesel lisaminutil, kui nende auvärava lõi Roman Narnitski.

Rumori Calcio ridades on tänavu lisaks eestlastele registreeritud jalgpallureid Egiptusest, Rootsist, Gruusiast, Suurbritanniast, Itaaliast, Poolast, Soomest, Saksamaalt, Palestiinast, Hollandist ja Türgist.

Evald Tipneri karikavõistluste 1/8-finaalpaarid:

Tartu JK Tammeka (PL) – Rumori Calcio Tallinn (IV) 5:1

FC Kuressaare (ELB) – Raplamaa JK Märjamaa (IV)

Nõmme Kalju FC (PL) – Tallinna FC Flora (PL)

FC Molycorp Silmet (RL) – JK Tallinna Kalev (EL)

Tallinna FC Flora U21 (EL) – Narva United FC (II)

Tallinna FC Infonet (PL) – Tallinna FC Levadia (PL)

Tallinna FC Infonet II (EL) – Paide Linnameeskond (PL)

EMÜ SK (III) – Viljandi JK Tulevik (EL)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles