Heroiini üledoosi kahtlusega haiglasse viidud vabavõitleja suri

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josh Samman (paremal) 2014. aastal nokauteerimas Eddie Gordonit
Josh Samman (paremal) 2014. aastal nokauteerimas Eddie Gordonit Foto: SCANPIX

USA vabavõitleja Josh Samman ei suutnud koomast välja tulla ning suri. Nädal aega tagasi leiti ta oma korterist teadvusetult.

Sammani leidis eelmisel neljapäeval tema korterist mehe vabavõitlejast sõber Troy Kirkingburg, kes helistas koheselt häirekeskusesse. Politsei sõnul pöördus ta häirekeskuse poole teatega, et tegemist on tõenäoliselt narkootikumide üledoosiga.

Kui esialgu rääkis USA meedia, et ilmselt jääb Samman ellu, siis täna tulid ookeani tagant kurvad uudised. Sammani ema välistab aga narkosurma. «Spekulatsioonid heroiini üledoosist ei vasta tõele. Vahet pole, mida inimesed sotsiaalmeediasse kirjutavad. Ma ei taha, et inimesed, kelle elusid Josh puudutas, kaotaksid temasse usu,» ütles esmaspäeval Sammani ema meedia vahendusel.

Samman alustas profikarjääri 2007. aastal ning seni oli tal kirjas 12 võitu ja neli kaotust. Viis korda on ta osalenud UFC profiliiga matšides (3 võitu ja 2 kaotust). Detsembriks oli Sammanil planeeritud kohtumine Oluwale Bamgbosega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles