Vettel oma sõidustiilist: vahepeal pingutan üle, aga see on normaalne

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Ferrari piloot Sebastian Vettel peab Jaapani GPl startima oma kvalifikatsioonis sõidetud kohast kolm positsiooni tagantpoolt, kuna põhjustas Malaisias juba avakurvis avarii. Täna toimunud pressikonverentsil kaitses Vettel oma manöövrit.

«Olen stardis päris mitmel korral juba avakurvis sarnase rünnaku ette võtnud, enamasti see mul õnnestub, mõnel korral aga mitte. Eelmisel etapil nähtavasti ei õnnestunud. Sõidan sirgetel nagu hull, seega on alati risk, ning antud hetkel ei tasunud see end ära,» sõnas Vettel.

Vettel ütles taaskord, et kõige rohkem on tal kahju Nico Rosbergist, kes tema tõttu spinni tegi ning lootused etapivõidust minetas. «Helistasin talle kohe pärast etappi ning selgitasin oma vaatenurka. Selliseid asju ikka juhtub. Üritan autost kõik välja pigistada ning vahepeal sõidan üle. See on normaalne ja inimlik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles