Ivanovi laeks Kasahstanis jäi veerandfinaal

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov
Vladimir Ivanov Foto: Eesti Tennise Liit

Vladimir Ivanov (ATP 565) osales Šõmkendis kolmel järjestikusel 10 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril. Esimesel turniiril tuli topeltvõit, teisel jõudis nii üksik- kui paarismängus finaali, kolmandal pidi leppima veerandfinaalidega.

Seekord oli veerandfinaalis Ivanovi vastaseks turniiri teise paigutusega Alexander Igošin (ATP 567), kellega Ivanov on varem kohtunud kahel korral. Möödunud suvel Kaasanis võitis otsustavas setis Ivanov, tänavu augustis Moskvas võitis Igošin (samuti otsustavas setis).

Esimene sett oli tasavägine ja mõlemad mehed olid hädas oma servigeimi hoidmisega. Ivanov realiseeris 9 murdepallist neli ja Igošin kuuest 3. Tund aega kestnud seti võitis Ivanov 6:4.

Teises setis läks Ivanov kahe murdega 5:2 ette ja asus servima. Tundus, et mäng on otsustatud, kuid siis murdis Igošin kaks servigeimi tagasi ja viigistas seisu 5:5. Ivanov murdis uuesti, aga Igošin vastas samaga. Kiires lõppmängus säi tasavägises heitluses peale Igošin 7:6(6).

Rohkemat Ivanov paraku enam ei suutnud. Otsustavas setis õnnestus võita ainult üheksa punkti ja poolfinaali jõudis Igošin tulemusega 4:6, 7:6(6), 6:0. Poolfinaali vastaseks on usbekk Sanyar Faysiev, kes nädal tagasi Ivanovilt finaalis turniirivõidu võttis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles