Hollandlasest treener kritiseeris Kloppi: Liverpooli mängijatel tuleb väga raske hooaja lõpp

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp ja Liverpooli mängijad, kelle hulgas ka Ragnar Klavan.
Jürgen Klopp ja Liverpooli mängijad, kelle hulgas ka Ragnar Klavan. Foto: SCANPIX

44-aastane Hollandi päritolu treener Raymond Verheijen kirjutas oma Twitteri kontol mitu postitust Liverpooli teemadel ja leidis, et Jürgen Klopp võib oma taktikaga pikemas perspektiivis näppu lõigata.

«Jürgen Klopp on fantastiline treener. Ta oskab suurepäraselt arendada mängulist stiili, aga tal pole aimugi periodiseerimise põhimõtetest. Fakt, et Klopp on jõudnud nii paljudesse finaalidesse, tõestab, et ta on hea treener. Paraku näitab põhjalikum analüüs, et tema lähenemisel on mitmeid vigasid,» kirjutas Verheijen, kes lisaks treeneritööle tegeleb ka mängijate füüsilise ettevalmistusega. 

«Noored treenerid peaksid õppima Kloppi veast: intensiivne treening on mängijate arendamisel ülioluline, aga selle hetke ja hulka tuleb väga hoolikalt planeerida. Kloppi intensiivse treeningu- ja mängustiili tõttu on väga tõenäoline, et Liverpooli mängijatel tulevad väga rasked viimased kuud sel hooajal,» väitis Verheijen.

Liverpool on hetkel Inglismaa kõrgliigas seitsme mängu järel neljandal kohal, ettepoole jäävad Manchester City, Tottenham Hotspur ja Arsenal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles