M-Spordi saamatus võib Evansi jätta väärt auhinnata

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elfyn Evans.
Elfyn Evans. Foto: VESA MOILANEN/AFP

Autoralli MMi WRC2-klassis esikohta hoidev britt Elfyn Evans tuli tänavu ka Suurbritannia meistriks ning teenis sellega välja võimaluse sõita kohalikul MM-rallil WRC-klassis. Nüüd selgub, et tema starti tulek pole päris kindel, kuna M-Spordi rallitiimil ei pruugi olla oma mehe jaoks lubatud autot.

Evans rääkis Autospordile, et tema võimalused kodusel rallil osaleda on üsna väikesed. Britt peab lootma, et 14. oktoobril algaval Hispaania rallil ei tee ükski M-Spordi autot juhtiv mees avariid ega lõhuks oma sõiduvahendit.

Rallimeeskonna juht Malcolm Wilson tunnistas, et olukord on täbar. «Meie kõige suurem probleem siinkohal on auto olemasolu. Peame ootama Hispaania ralli lõpuni. Meil on tõesti väga vähe autosid,» selgitas Wilson. «Tean, et Elfyn tahab taas WRC-sarjas sõita, kuid tegelikkuses võib see võimatuks osutuda.»

WRC2-sarjas hoiab Evans 120 punktiga esikohta, talle järgneb 93 punkti kogunud Teemu Suninen. Suurbritannia meistrivõistluste seitsmest etapist võitis ta tänavu viis ning seeläbi teenis võimaluse osaleda M-Spordi autoga WRC-sarja Suurbritannia etapil.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles