Tohutu muutuse läbi teinud Saksamaa tippväravavaht debüteerib profimaadlejana

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tim Wiese kohtumises Prantsusmaa vastu
Tim Wiese kohtumises Prantsusmaa vastu Foto: SCANPIX

Endine Saksamaa jalgpallikoondise väravavaht Tim Wiese täidab 3. novembril oma viimaste aastate unistuse ja teeb debüüdi profimaadluse sarjas WWE (World Wrestling Entertainment).

34-aastane Wiese astub üles Müncheni olümpiahallis toimuval sõul, kus kaasa teevad oma ala superstaarid nagu Antonio Cesaro, Sheamus ja Bo Dallas. «Hullumeelsus, et mu debüüdil nii suurejooneline matš aset leiab. Olen selle silmapilgu nimel palju tööd teinud ja ei suuda oodata, et saaks Cesaro ja Sheamusega samas ringis seista,» rääkis Wiese Bildile.

Bo Dallas / Scanpix
Bo Dallas / Scanpix Foto: SCANPIX

Wiese lõpetas eduka jalgpallurikarjääri kahe aasta eest ning teatas peagi, et soovib profimaadluses kätt proovida. Jalgpallurina esindas ta Kölni Fortuna, Kaiserslauterni, Bremeni Werderi ja Hoffenheimi meeskondi. Bremeni ridades krooniti ta ka Saksamaa karikavõitjaks.

Saksamaa koondisesse kuulus ta aastates 2008-2012. Manuel Neueri varumehena pääses ta oma riigi eest väljakule kuuel korral. Wiese käis ka 2010. aasta MMil, kus Saksamaa sai kolmanda koha.  

Tim Wiese 2014. aastal / Scanpix
Tim Wiese 2014. aastal / Scanpix Foto: CARMEN JASPERSEN/AFP

Always at the gym. #teamwiese #gym #trainhard

A photo posted by Tim Wiese (@wwetimwiese) on

Look at that muscle...

A photo posted by Tim Wiese (@wwetimwiese) on

With two beautiful Ladies @summerraewwe @thefoxxyone

A photo posted by Tim Wiese (@wwetimwiese) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles