Fotomeenutus: avamäng Lätiga tõi palju emotsioone ja ühe veidra hetke

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Läti EM-valikmäng Jelgavas. Robert Täht a Keith Pupart üritavad samal ajal ründelööki sooritada. Selliseid hetki kohtab võrkpallis tipptasemel haruharva. Õnneks jäi see ka avamängus erandlikuks.
Eesti - Läti EM-valikmäng Jelgavas. Robert Täht a Keith Pupart üritavad samal ajal ründelööki sooritada. Selliseid hetki kohtab võrkpallis tipptasemel haruharva. Õnneks jäi see ka avamängus erandlikuks. Foto: Tairo Lutter

Pühapäeval kell 17 peab Eesti meeste võrkpalli rahvuskoondis otsustava Euroopa meistrivõistluste valikturniiri kohtumise Lätiga. Siinkohal on paslik läbi Postimehe fotograafi Tairo Lutteri kaamerasilma vaadata tagasi nädal tagasi Lätis peetud avamängule, mis tõi eestlastele rohkelt emotsioone.

Fotole on jäänud ka omapärane hetk, kui meie nurgaründajad Robert Täht ja Keith Pupart üritavad samal ajal ründelööki sooritada. Selliseid hetki kohtab võrkpallis tipptasemel haruharva. Õnneks jäi see ka avamängus erandlikuks.

Jelgavasse oli kohale sõitnud ka mõnisada Eesti fänni, kelle pikk tee sai tasutud: võrkpalli pakuti igale maitsele ja kaasa võeti 3:2 võit. Korduskohtumine Tallinnas Tondiraba hallis algab pühapäeval kell 17 ning sinna ootavad mängijad ja treenerid rekordiliselt pealtvaatajaid.

Hetkel on Eesti võrkpalliliidu pressiesindaja Pärt Talimaa sõnul pileteid eelmüügist müüdud veidi üle 3500. Oodatakse aga üle 4000 inimese, mis oleks vollekoondise rekord: eelmise valiksarja kohtumises Rootsiga oli Tondirabas 3700 vollefänni. Tondiraba hall mahutab 5800 inimest. Tulemas on ka Läti toetajaid. «Broneerisime lätlastele üle 500 pileti, hetkel on ostetud veidi üle 200,» sõnas Talimaa.

Meeskond sai nädala alguses mitu vaba päeva ja eile hommikul treeniti juba mängusaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles