Ei mingit aladevahelist vaenu: jalgpalliliidu kõneisik on vollefänn

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht huvitub nii jalgpallist kui võrkpallist.
Jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht huvitub nii jalgpallist kui võrkpallist. Foto: Kalev Saar/Postimees

VÕRKPALL. Eesti Jalgpalliliidu infojuhti Mihkel Uibolehte võib tihti näha Eesti võrkpalliklubidele ja ka koondisele kaasa elamas. Uiboleht on aastaid olnud vutiliidu presidendi Aivar Pohlaku parem käsi ja juba 12 aastat võib teda nimetada jalgpalliinimeseks, ent samal ajal hoiab silma peal ka oma esimesel armastusel võrkpallil.

Kui jalgpallikoondis kohtus eile MM-valikmängus Gibraltariga, siis juba homme ollakse Tondiraba hallis ja toetatakse võrkpallikoondist, kes peab otsustava EM-valikmängu Lätiga. Seega, erinevalt mõnest tugitoolisportlasest spordimehed ise kahe ala vahel mingit konkurentsi ei tunneta ning elavad üksteise tegemistele sõbramehelikult kaasa.

«Kokku läheme 35 inimesega, mängijad pluss taustajõud. Idee tuli meie treeneritelt. See on hea vaheldus mängijatele ja teisalt läheme lihtsalt Eesti asja ajama, vollemehi toetama,» sõnas Uiboleht.

Ta paneb naljaga pooleks võrkpalluritele südamele, et nood mängu liiga pikaks ei venitaks. «Meil on kell 19.30 trenn, seega oleks tore, kui nad mängu kiirelt ära võidaksid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles