EMil head mängu näidanud Itaalia äss löödi kummalisel põhjusel koondisest minema

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Graziano Pelle (paremal).
Graziano Pelle (paremal). Foto: FRANCISCO LEONG/AFP

Itaalia jalgpallikoondise ründaja Graziano Pelle eemaldati ülejäänud meeskonnast, sest käitus eilses 2018. aasta MMi valikmängus Hispaaniaga lugupidamatult koondise peatreeneri Giampiero Venturaga.

Sel hooajal Hiinas Shandongis mängiv 31-aastane Pelle vahetati eile välja 59. minutil ja polnud nõus varumeeste pingile minnes Venturaga kätt suruma. Itaalia oli sel hetkel 0:1 taga, kuigi lõpuks suudeti Torinos peetud mängus 1:1 viik välja võidelda.

«Rahvuskoondisesse kuulumine algab treenerite, meeskonnakaaslaste ja fännide austamisest. Peatreener koos Itaalia jalgpalliliiduga on otsustanud Graziano Pelle koondisest eemaldada,» seisis Itaalia jalgpalliliidu avalduses. Seega jääb Pellel vähemalt pühapäevane kohtumine Makedooniaga vahele ja küsimärgi all on ka ründaja edasine koondisekarjäär.

Kohe pärast mängu ei tahtnud Ventura ründetähte ülemäära hukka mõista. «Ilmselt pahandas Grazianot eelkõige enda mäng, mitte välja vahetamine. Olen sarnaseid asju ka varem näinud. See käib jalgpalli juurde, aga Itaalia särki kandes tuleb olla hoolikam,» ütles 68-aastane juhendaja.

Suvel Prantsusmaal peetud jalgpalli EMil lõi Pelle Itaalia eest kaks väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles