Harper vedas Kalev/Cramo Ühisliiga avamängus võiduni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla - Kalev/Cramo.
Rapla - Kalev/Cramo. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvapallimeeskond alustas VTB Ühisliiga hooaega 86:72 võiduga Permi Parma üle. Kalevi liider oli 29 punkti visanud Demonte Harper, Vitali Ljutõtš viskas 16 ja Rain Veideman 11 punkti.

Enne mängu:

Permi näol on tegemist Ühisliiga uustulnukaga ja seega on Kalevi jaoks tegemist hea võimalusega kohe sarjas punktiarve avada. Samas on valitseva Eesti meistri senine mäng olnud veel väga krobeline, sest näiteks koduliiga avakohtumises lonkas koostöö tugevalt ja nii jäädi üllatavalt kindlalt 66:82 alla AVIS Raplale.

«Kahju, et selline mäng tuleb juba nii vara,» nentis Kalevi peatreener Alar Varrak. «Mängus tekib veel palju olukordi, kus me pole platsil ühel lainel. Selleni jõudmine pole lihtne.»

Mullu Venemaa tugevuselt teises liigas pallinud Permi meeskond koosneb peamiselt kodumaistest palluritest, keda ainsa leegionärina toetab serblane Anilo Andjusic. 25-aastane mees on viimastel aastatel mänginud muuhulgas ka Hispaania, Itaalia ja Poola klubides ning peaks olema üks Permi peamisi liidreid.

«Võrreldes meiega on Perm vastupidises olukorras. Nende koosseis pole meiega võrreldes ilmselt parem, kuid nad on hästi kokku mänginud. Võrreldes möödunud hooajaga on vahetunud vaid mõni mängija,» rääkis Varrak, kelle käsutuses on videod Permi meeskonna mängudega hooajaeelsel kontrollturniiril.

Ühisliigas osaleb tänavu 13 meeskonda. Seega ootab Kalevit tugevas sarjas 24 kohtumist. Nagu ikka, pääseb kohamängudele põhiturniiri kaheksa paremat meeskonda.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles