Soome tähtmängija ootamatut karistust ümbritseb jätkuv salapära

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Eremenko ei tohi praegu jalgpalli mängida, kuid põhjust ei tea keegi.
Roman Eremenko ei tohi praegu jalgpalli mängida, kuid põhjust ei tea keegi. Foto: SCANPIX

Soome jalgpallikoondis sai neljapäeval enne MM-valikmängu Islandiga ootamatult teada, et nende tähtmängija Roman Eremenko ei tohi platsile joosta. Selgus, et Euroopa Jalgpalli Liit (UEFA) on määranud poolkaitsjale 30-päevase mängukeelu, kuid selle põhjust hoitakse endiselt saladuskatte all.

UEFA kodulehe teatel peavad Eremenko ja tema koduklubi Moskva CSKA aru andma alaliidu distsiplinaarkomisjonile. «Saime UEFA-lt teate, et Jeremenko ei tohi 30 päeva mängida. Ühtlasi keelati klubil ja mängijal olukorda täpsemalt kommenteerida, kuniks meile pole antud toimuva kohta täielikku raportit,» selgitas CSKA avalike suhete juht Sergei Aksjonov olukorda Venemaa portaalile R-Sport.

Eremenko kaotus on suur löök nii Soome koondisele kui ka CSKA-le – klubi eest on 29-aastane poolkaitsja käinud sel sügisel platsil üheksas liigamängus ja löönud kolm väravat. MTV Sport vihjab, et mängukeeld võib äkki olla seotud Eremenko üleminekuga CSKAsse, sest 2014. aastal lõpetas ta veel aasta kestma pidanud lepingu Kaasani Rubiniga, et pealinnaklubisse siirduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles