Hamilton keeldus küsimustele vastamast ja lahkus pressikonverentsilt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: SCANPIX

Mercedese vormelimeeskond korraldas Jaapani GP kvalifikatsiooni järel pressikonverentsi, kuid nende piloot Lewis Hamilton keeldus seal ajakirjanike küsimustele vastamast.

Hamiltonile ei meeldinud meedia reaktsioon pärast etapile eelnenud pressikonverentsi. Nimelt hakkas Hamilton pressiga kohtumisel igavusest sotsiaalmeediarakendust Snapchat kasutama. Rakendus annab võimaluse endast meeleolukaid fotosid teha ning neid rõõmsameelseid postitusi näitas Hamilton ka oma kolleegidele Carlos Sainzile ja Fernando Alonsole.

«Need naeratused ei jää teie näole ilmselt kauaks,» alustas ta tänast pressikonverentsi. «Ma pole siin selleks, et teie küsimustele vastata.» Hamilton selgitas, et austab neid ajakirjanikke, kes ka teda austavad ja toetavad. Samas viitas ta, et saalis istus ka palju inimesi, kes tahavad ebameeldivatest asjadest kasu lõigata.

«Kahjuks ei saa ma austada seda, mida sellel nädalavahetusel maailma ajakirjanduses kirjutati. Ma vabandan ning loodan, et te naudite järelejäänud nädalavahetust.» Seejärel Hamilton lahkus.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles