Saksamaa alistas kindlalt Tšehhi, Leedu viigistas Šotimaaga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Müller lõi täna kaks väravat
Thomas Müller lõi täna kaks väravat Foto: SCANPIX

Jalgpalli MM-valikturniiril võitis Saksamaa C-alagrupis 3:0 Tšehhit. Kaks väravat lõi Thomas Müller ja ühe lisas Toni Kroos. C-alagrupis hoiab Saksamaa kahe võiduga esikohta. Kuue punkti peal on ka Aserbaidžaan, kes alistas täna 1:0 Norra. Kolmandas mängus võitis Põhja-Iirimaa 4:0 San Marinot.

E-alagrupis läks Poola Robert Lewandowski kolme värava järel Taani vastu küll 3:0 juhtima, kuid kaugel polnud edu maha mängimine. Kõigepealt lõi poolakas Kamil Glik omavärava ja seejärel vähendas Yussuf Poulsen vahe minimaalseks. Lõpuks sai Poola siiski 3:2 võidu. E-alagrupis hoiavad esimest kohte kohta Montenegro ja Rumeenia, kes täna said 5:0 jagu vastavalt Kasahstanist ja Armeeniast.

F-alagrupis võitis Sloveenia Rok Kronaveteri väravast 1:0 Slovakkiat. Leedu tegi samal ajal 1:1 viigi Šotimaaga. Kusjuures oli Leedu võõral väljakul lähedal ka võidule, kuna 59. minutil mindi mängu juhtima. Alles James McArthuri eelviimasel minutil värav tõi tabloole viigi. F-alagrupi ainuliider on kaks võitu kogunud Inglismaa, kes täna oli 2:0 üle Maltast.

Tänased MM-valikmängud:

C-alagrupp

Aserbaidžaan – Norra 1:0

Saksamaa – Tšehhi 3:0

Põhja-Iirimaa – San Marino 4:0

Tabel: 1. Saksamaa 6, 2. Aserbaidžaan 6, 3. Põhja-Iirimaa 4, 4. Tšehhi 1, 5. Norra 0, 6. San Marino 0

E-alagrupp

Armeenia – Rumeenia 0:5

Montenegro – Kasahstan 5:0

Poola – Taani 3:2

Tabel: 1. Montenegro 4, 2. Rumeenia 4, 3. Poola 4, 4. Taani 3, 5. Kasahstan 1, 6. Armeenia 0

F-alagrupp

Inglismaa – Malta 2:0

Šotimaa – Leedu 1:1

Sloveenia – Slovakkia 1:0

Tabel: 1. Inglismaa 6, 2. Šotimaa 4, 3. Sloveenia 4, 4. Leedu 2, 5. Slovakkia 0, 6. Malta 0

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles