Hamilton kohutavast stardist: see oli puhas minu viga

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Third-placed Mercedes AMG Petronas F1 Team's British driver Lewis Hamilton waves as he leaves the podium after the Formula One Japanese Grand Prix at the Suzuka Circuit on October 9, 2016.  / AFP PHOTO / YUYA SHINO
Third-placed Mercedes AMG Petronas F1 Team's British driver Lewis Hamilton waves as he leaves the podium after the Formula One Japanese Grand Prix at the Suzuka Circuit on October 9, 2016. / AFP PHOTO / YUYA SHINO Foto: YUYA SHINO/AFP

Tänase vormel-1 sarja Jaapani GP kolmandana lõpetanud valitsev maailmameister Lewis Hamilton kaotab nüüd kokkuvõttes tiimikaaslasele Nico Rosbergile 33 punktiga. Hamiltoni lootused punkte tagasi võita nurjas väga halb start, kui ta langes teiselt kohalt kaheksandaks.

«Siserajal oli niiske koht, aga see ei mänginud minu stardis mingit rolli. Tegin lihtsalt vea. Rattad hakkasid tühja käima,» selgitas Hamilton Autospordile napisõnaliselt, mis juhtus.

«Pärast kaheksandaks langemist tuli tõusma hakata. See oli kohati keeruline, aga tegin oma parima ja sain enam-vähem hakkama. Auto oli sõidu ajal suurepärane ja oleksin peaaegu teisele kohale jõudnud,» lisas Hamilton, kes jäi täna lisaks Rosbergile alla ka Red Bulli piloodile Max Verstappenile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles