Kas imemees Käit saab kohe ühe võimaluse veel?

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti eeldatav algkoosseis kohtumiseks Kreekaga.
Eesti eeldatav algkoosseis kohtumiseks Kreekaga. Foto: Pm

29. juunil täisealiseks saanud Mattias Käit tõusis reede õhtul üheks siinse jalgpallipubliku uueks lemmikuks, kui saatis oma teises koondisemängus Gibraltari võrku kaks palli. Täna Kreekaga peetava MM-valikmängu eel on kindlasti põnev küsimus, kas Käit alustab taas algkoosseisus. Kui ei alusta, siis vahetusest sekkudes saab ta tõenäoliselt ikkagi võimaluse. Seejuures on ta võimeline väljakul täitma mitut positsiooni.

«Tal on ka häid kaitsvaid omadusi. Ta saab ka kaitsefaasis hakkama. Käit on kindlasti üks valikutest ka tugevamate vastaste vastu,» sõnas peatreener Martin Reim Käidi võimaluste kohta taas algkoosseisu pääseda. «Ta on universaalne mängija, kes võib ka eespool mängida.»

Suuremalt osalt jääb eestlaste algkoosseis arvatavasti samaks, kuid mõningaid muudatusi on siiski oodata. Arvestades, et võrreldes Gibraltariga peetud matšiga on täna oodata hoopis teistsuguse iseloomuga mängu, siis võib eeldada, et keskpoolkaitses alustab Karol Metsa kõrval kogenud Aleksandr Dmitrijev. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles