Vassiljev võrkpallurite kiirest võidust: nad lugesid ilmselgelt meie päevaplaani

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tee Tondiraba halli leidis ka Eesti jalgpallikoondis.
Tee Tondiraba halli leidis ka Eesti jalgpallikoondis. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondislased käisid täna Tondiraba hallis kaasa elamas ka Eesti võrkpallikoondisele, kes kindlustasid endale võiduga Läti üle EM-finaalturniiri pääsme. Õhtusel pressikonverentsil tunnistasid jalgpallurid, et saadud emotsioonist saab homseks kohtumiseks Kreekaga palju kaasa võtta.

«Oleme kõik rahul selle võiduga. Kindlasti mõjus ka see, et elasime ühes hotellis. Nad lugesid ilmselgelt meie päevaplaani, et meil läheb kell 18.30 buss trenni ja lõpetasid sellel ajal mängu ära. Läks nii nagu plaanis,» muljetas pressikonverentsil Eesti jalgpallikoondise keskväljamaestro Konstantin Vassiljev.

Kiidusõnu jagas ka jalgpallikoondise peatreener Martin Reim. «Väga meeldis,» sõnas Reim võrkpallisaalist saadud elamuse kohta. «Loodan, et võrkpalluritel on hea tunne, et teine pallimängukoondis neid vaatamas käis. Neid positiivseid hetki on vaja nautida. Kindlasti on see suur saavutus ja hea meel on võrkpallikoondist õnnitleda. Tublid mehed ja head eeskujud.»

Foto:
Foto: Foto: Tairo Lutter
Foto:
Foto: Foto: Tairo Lutter
Foto:
Foto: Foto: Tairo Lutter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles