Soome sai MM-valiksarjas taas kaotuse, Wales viigistas Gruusiaga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemu Pukki ja Soome koondise jaoks on MM-valiksari alanud kehvasti.
Teemu Pukki ja Soome koondise jaoks on MM-valiksari alanud kehvasti. Foto: SCANPIX

Jalgpalli MM-valiksarjas pidi kaotusekibedust tunnistama Soome koondis, jäädes kodus 0:1 alla Horvaatiale. Mängu ainsa värava lõi 18. minutil Mario Mandžukic.

I-grupi teises mängus alistas Ukraina kodus 3:0 Kosovo, avapoolaja omavärava järel vormistasid viimase kümne minutiga võidu Andrii Jarmolenko ja Ruslan Rotan. Alagrupi liider on seitsme punktiga Horvaatia, Ukrainal on teisena viis punkti. Neli punkti kogunud Island ja kahe punkti peal olev Türgi mängivad õhtul omavahel, Soome on ühe viigipunktiga eelviimane ja Kosovol on punktiarve avamata.

D-grupis asus Wales kodus Gruusia vastu kiirelt juhtima, kui 10. minutil avas skoori Gareth Bale. Gruusia viigistas aga 57. minutil Tornike Okriashvili väravast ja mäng lõppeski 1:1. G-grupis asus Iisrael kodus Tomer Hemedi kahest väravast juba 16. minutiks Liechtensteini vastu 2:0 juhtima ja ehkki Maximilian Goppel lõi teise poolaja alguses ühe värava tagasi, võttis Iisrael siiski 2:1 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles