Arro profipoksi debüüt Eestis lõpes selge võiduga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Arro.
Kaupo Arro. Foto: Erakogu

Rio olümpiamängude järel profipoksi siirdunud Kaupo Arro debüüt Eestis lõppes selge võiduga Aserbaidžaani poksija Elmin Safarli üle. 

Tugevalöögilise võitlejana tuntud Arrol oli Safarli üle selge füüsiline ülekaal kogu matši kestel. Tugevaid tabamusi saanud Safarlit nokauti saata tal siiski ei õnnestunud. Mitmel korral oli selleks küll võimalus, kuid aser sidus osavalt ega lasknud Arrol rünnakuid lõpetada. Arrol õnnestus siiski kohtunikke veenda ning ta sai ühehäälse otsusega matšivõidu.

Teistes poksikohtumises toimus omamoodi maavõistlus Läti vastu. Esmalt alistas tartlane Ott Remmer esimeses raundis nokaudiga Mihails Mezentsevsi. Keskkaalus oli nokaudivõidule ligidal ka Eesti litsentsiga võistlev Karjala poksija Fjodor Vinogradov, kuid kogenud Andreis Loginovs suutis siiski lõpuni jalul püsida ning Vinogradov teenis punktivõidu.

Tasavägist heitlust nähti tartlase Eduard Belaši ja riialase Eduards Gerasimovsi vahel. Kuus kilogrammi rohkem kaalunud lätlasel õnnestus Belaši mitmel korral tugevalt tabada, kuid kodupubliku tugeva toetuse abil õnnestus Belašil matš kohtunike häältega 2:1 võita. Soomlase Jarkko Putkoneni matš Ruslans Berdimuradovis vastu lõppes kiiresti. MM-tiitlimatšides kahel korral osalenud Salost pärit poksija lõi lätlase tugeva kehasse löögiga ringis välja ning võitlus lõppes nokaudiga.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles