Kodumaal vilistavad patustanud kohtunikud kolmandat liigat

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik kollast kaarti näitamas.
Kohtunik kollast kaarti näitamas. Foto: SCANPIX

Ungari ajakirjanikud tuvastasid Eesti-Bulgaaria kohtumist vilistanud kohtunikud. Lisaks sellele, et neil polnud FIFA litsentsi, oli märkimisväärne tõsiasi, et ka madjarite maal on vilemehed üsna marginaalsed tegelased.

Peakohtunik Kolos Lengyel tohib Ungaris vilistada kas kolmanda või nõrgemate divisjonide kohtumisi. Sama õigus on ühel abikohtunikul, János Csákil. Mängu teine abikohtunik Krisztián Selmeczi tohib Ungaris vilistada Budapesti divisjoni kohtumisi.

Ungari ajakirjanikele on teada ka see, et mängu korraldamisega tegelenud Footy Media International küsis Ungari alaliidult spetsiaalselt just neid kohtunikke. Kusjuures Lengyel näib olevat sisuliselt petturite tankist – detsembris peetud Argentina ja Boliivia U20 koondiste vahel andis ta 12 minutit lisaaega ja 101. minutil kahtlase 11 meetri karistuslöögi argentiinlastele, kes 1:0 võidu teenisid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles