Pühapäeval sõidetakse Tartu Maratoni peaproov

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Tartu maratoni rajale mõni kuu tagasi.
Vaade Tartu maratoni rajale mõni kuu tagasi. Foto: Klubi Tartu Maraton


Nädala viimasel päeval on põhjust rõõmustada kõigil spordisõpradel, sest toimub 40. Tartu Maratoni Avatud Rada. See on hea võimalus proovida maratonitrassi ja oma vormi veel nädal enne põhisõite.




«Avatud Raja sõite oleme organiseerinud juba 1995 aastast. Selle kandvaks ideeks on valitud distants ühiselt seltskonnas läbi sõita ning ennast hästi tunda. Loomulikult saab ühes sellega ka väärtusliku ülevaate rajaoludest ning enda vormist,» räägib Klubi Tartu Maratoni projektijuht Kunnar Karu. Tema sõnul on aastatega kasvanud ka osavõtjatenumbrid, mis
annavad uut indu toreda traditsiooniga jätkata.

Tänaseks on ennast Avatud Raja programmi kuuluvatele sõitudele registreerinud enam kui 400 inimest kümnest riigist ning nädalavahetus toob sellele kindlasti tublisti lisa. Registreerimine on võimalik ka võistluspäeva hommikul startides kohapeal.

Esimene start pühapäeval antakse kell 9.00 Otepääl Tehvandi Spordikeskuse staadionil 63 km distantsile. Kell 11.00 saavad rajale 31 km matka valinud, kelle lähtepositsiooniks on Arula teerist. Kell 12.00 kõlab Palul stardipauk Tervis Plussi 10. Tartu Maratoni Naistesõidule, mille pikkuseks on 16 km.

Ära ei ole unustatud ka lapsi, kes saavad kell 10.00 suusatada üheskoos Tehvandi Spordikeskuses. Vastavalt võimetele võib ette võtta 500 m, 2 km ja 3 km distantsi. Kõik vaprad lõpetajad saavad finišis ka lasteürituse medali ja diplomi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles