Kontaveit alistas Linzi turniiril maailma 45. reketi (3)

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: SCANPIX

Maailma edetabelis 121. kohta hoidev tennisist Anett Kontaveit võitis 250 000 dollari suuruse auhinnafondiga Linzi turniiril edetabelis 45. real asuvat kanadalannat Eugenie Bouchardi 7:6 (7:5), 6:4.

Tänane mäng algas väga tasavägiselt ja kolmveerand tunniga jõuti esimese seti kiire lõppmänguni. Ka see kulges punkt-punkti heitluses ja murdepunkti võitis Kontaveit 7:6(5).

Teises setis murdis Bouchard Kontaveidi pallingu kohe teises geimis ja asus 3:0 juhtima. Viiendas geimis murdis Kontaveit vastu ja pingelises kuuendas geimis viigistas seisu 3:3. Seti lõpus õnnestus eestlannal veelkord vastase serv murda ja oma servigeimil realiseeris teise matšpalli võiduks 6:4.

Teises ringis läheb Kontaveit vastamisi 23-aastase tšehhitari Denisa Allertovaga. Maailma 102. reket oli avaringis 6:2, 6:3 üle edetebalis 24. kohta hoidvast venelannast Darja Kasatkinast. Seni pole Kontaveit ja Alletrova omavahel täiskasvanute hulgas kohtunud.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles