Venemaa jalgpallilegend abiellub Narva õpetajaga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narvast pärit Venemaa jalgpallilegend Vlaeri Karpin meedia piiramisrõngas.
Narvast pärit Venemaa jalgpallilegend Vlaeri Karpin meedia piiramisrõngas. Foto: SCANPIX
  • Karpinile oleks see kolmas abielu
  • Karpin ise kuulujutte täpsemalt ei kommenteerinud

Venemaa portaal Argumentõ i faktõ kirjutab, et Narvas sündinud Venemaa jalgpallilegend Valeri Karpin plaanib abielluda Narva Pähklimäe kooli õpetja Darja Gordejevaga. 

Gordejeva postitas Facebooki pildi ka kihlasõrmusest ning lisas, et loomulikult vastas ta küsimusele jaatavalt. Praeguseks ei ole postitus siiski sotsiaalmeedias enam nähtav.

47-aastase Karpini jaoks oleks see kolmas abielu. Tema esimene abikaasa Svetlana elab praegu Hispaanias, toonasest kooselust on paaril tütred Maria ja Valeria. Jalgpalluri teiseks abikaasaks oli Hispaania modell Fernandez Alba, kuid nende abielu jäi lühikeseks.

Jalgpalliässa nüüdne väljavalitu on 28-aastane õpetaja, kes varasemalt õpetas Narvas õpilastele inglise keelt, kuid nüüd on ta eesti keele õpetaja.

Ma olen väsinud kommenteerimast enda kohta levivaid kuulujutte. Kuulujuttude kohaselt olen ma vastu võtnud juba kõikide maailma jalgpalliklubide peatreenerite ametikohad.

Väljaanne Tšempionat küsis kommentaari ka Karpnilt endalt. «Ma olen väsinud kommenteerimast enda kohta levivaid kuulujutte. Kuulujuttude kohaselt olen ma vastu võtnud juba kõikide maailma jalgpalliklubide peatreenerite ametikohad. Ma ei soovi arutleda kollase meedia kuulujutte enda eraelu kohta,» sõnas Karpin.

1969. aastal Narvas sündinud Karpin on Venemaa tõeline jalgpallilegend, kes siirdus 1988. aastal Tallina Spordist Moskva CSKA ridadesse. 1990ndate alguses tegi ta edukat karjääri Moskva Spartakis.

1994. aastal siirdus ta mängima Hispaaniasse, kus ta esindas aastate jooksul Real Sociedadi, Valenciat ja Celta Vigot. Hispaanias pallis ta kokku 11 hooaega. Kokku pidas ta Hispaania kõrgliigas 454 mängu ja lõi 79 väravat.

Venemaa koondist esindas ta 72 korda ja lõi 17 väravat.

Peatreenerina on ta juhendanud Moskva Spartakit, Mallorcat ja Armaviri Torpeedot.

Valeri Karpin. / Scanpix
Valeri Karpin. / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles