Kontaveit kaotas Linzi turniiril kahes setis tšehhitarile (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: SCANPIX

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 121.), kes teenis eile 250 000 dollari suuruse auhinnafondiga Linzi tenniseturniiril väärt võidu, kui alistas endise esikümne mängija Eugenie Bouchardi (WTA 45.) Kanadast, kaotas teises ringis 23-aastasele tšehhitarile Denisa Allertovale (WTA 102.) kahes setis 3:6, 4:6.

Kontaveit lõi kohtumise jooksul neli ässa, aga tegi ka neli topeltviga, Allertova vastavad numbrid olid kolm ja viis. Üheksast murdepallist kasutas eestlanna ära neli ja Allertova kümnest kuus. Kohtumine kestis tunni ja 14 minutit.

Kontaveit kohtub teises ringis 23-aastase tšehhitari Denisa Allertovaga (WTA 102.). Allertova oli avaringis 6:2, 6:3 üle edetabalis 24. kohta hoidvast venelannast Darja Kasatkinast. Seni pole Kontaveit ja Allertova omavahel täiskasvanute hulgas kohtunud.

Kontaveiti ja Allertova kohtumine on täna Linzis kavas peaväljaku viienda matšina. Selle platsi neljas matš (Sara Sorriber Tormo – Carla Suarez Navarro) algab kõige varasemalt siinse aja järgi kell 19.30. Selle kohtumise järel saavad enda võimaluse Kontaveit ja Allertova. 

Eestlanna ja tšehhitari vahelise matši võitja kohtub järgmisena just Tormo või Navarroga.

Turniiri esimese paigutusega mängija on hispaanlanna Garbine Muguruza, kes praegu on maailma edetabelis 6. kohal.

Denisa Allertova. / Scanpix
Denisa Allertova. / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles