Shanghais avamängu kaotanud Nadali lootused Londonisse pääseda said suure tagasilöögi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Rafael Nadal.
Pettunud Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Neljanda asetusega Rafael Nadal pidi kõrgetasemelisel Shanghai tenniseturniiril reketid pakkima juba esimese mängu järel, jäädes 3:6, 6:7 (3) alla serblasele Viktor Troickile. Kaotus vähendab ühtlasi hispaanlase võimalusi pääseda Londonis peetavale aastalõputurniirile.

Eelmisel nädalal Hiina lahtiste veerandfinaalis Grigor Dimitrovile alla vandunud Nadal on küll maailma edetabelis viiendal kohal, kuid aastalõputurniiri arvestuses alles seitsmes. Londonisse pääseb aga vaid kaheksa tennisisti. Hispaanlase lähimad konkurendid on Tomaš Berdych, Marin Cilic ja David Goffin.

Kui avaringis vaba olnud Nadali jaoks sai turniir teises ringis otsa, siis Goffin alistas 6:1, 7:6 (0) prantslase Benoit Paire'i, seitsmenda asetusega Berdych jäi aga 6:7 (4), 6:7 (1) alla hispaanlasele Marcel Granollersile. Üllatuslikult pidi kaotust tunnistama ka 12. asetusega Nick Kyrgios, kes jäi kindlalt 3:6, 1:6 alla maailma edetabelis alles 110. kohal olevale Mischa Zverevile. 

Londonisse pääsu on juba taganud maailma edetabeli esikolmik ehk Novak Djokovic, Andy Murray ja Stanislas Wawrinka, samuti Kei Nishikori ja Miloš Raonic. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles