Enesetappu kaalunud spordimaailma kõige ohtlikum naine naaseb ringi (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronda Rousey (vasakul) vs Holly Holm.
Ronda Rousey (vasakul) vs Holly Holm. Foto: Andy Brownbill/AP

Endine UFC tšempion Ronda Rousey naaseb MMA-ringi ning võitleb 30. detsembril brasiillannast UFC valitseva meistriga Amanda Nunesiga.

Rousey viimane matš toimus rohkem kui aasta eest. Matš lõppes Rousey’le nokaudi ja tiitli kaotamisega Holly Holmile. Sealjuures oli tegemist vabavõitluse superstaari esimese kaotusega 12 võidu kõrval.

Holm ei suutnud aga oma tiitlit kaitsta ning kaotas selle Miesha Tate’ile, kes omakorda jäi 9. juulil alla Nunesile. Rousey suutis seda vööd enda käes hoida aga 2012. aasta novembrist kuni 2015. aasta novembrini, mis teeb temast kõige kauem ühte kaaluklassi valitsenud UFC tšempioni.

Judo Pekingi olümpiapronksi Rousey kaotus Holmile oli tema jaoks raske ning ta on tunnistanud, et kaalus toona ka enesetappu, kuid sai õnneks kaotusvalust siiski üle. Tema vastase Nunesi arvel on MMA-võitlejana 13 võitu ja 4 kaotust. Rousey ja Nunesi tiitlimatš peetakse Las Vegases UFC 207 raames.

Amanda Nunes tähistamas Miesha Tate'i alistamist ja meistrivöö võitmist. / Scanpix
Amanda Nunes tähistamas Miesha Tate'i alistamist ja meistrivöö võitmist. / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles