Galatasaray kaotas kindlalt CSKA-le, fännid hirmutasid kohtunikke

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nando de Colo (paremal).
Nando de Colo (paremal). Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga valitsev meister Moskva CSKA alustas uut Euroliiga hooaega kindla 109:84 võiduga kodusaalis mänginud Istanbuli Galatasaray üle. CSKA sai initsiatiivi kohe alguses enda kätte ja lõplikult tehti asjad selgeks viimasel veerandajal, mis võideti 28:13.

CSKA resultatiivseim oli mullune Euroliiga kõige väärtuslikum mängija Nando de Colo, kes viskas 22 punkti. Milos Teodosici arvele jäi 20 punkti ja 11 resultatiivset söötu, Aaron Jackson lisas 16 ja Vitali Fridzon 15 punkti. Galatasarayle tõi Sinan Güler 16 punkti.

Galatasaray fännid on Euroopa kurikuulsamate seas ja täna Abdi Ipekci saalis toimunu kinnitas seda taas. Kui esimest poolaega jäi mängida minut aega, vilistati Galatasaray tagamehele Justin Dentmonile teesklemise eest tehniline viga. Fännid läksid selle peale aga täiesti marru ja hakkasid väljakule asju loopima.

Kohtunikud olid sunnitud mängu peatama ja korraks isegi riietusruumi põgenema. Õige pea siiski kord taastus ja Galatasaray meeskonna ühe kogenuima liikme Sinan Güleri abiga suudeti publik maha rahustada.

Teistes kohtumistes alistas Milano Olimpia kodus 99:97 Tel Avivi Maccabi ja Istanbuli Darüssafaka oli võõrsil 73:70 üle Belgradi Crvena Zvezdast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles