Galerii: Tänak näitas Barcelona paduvihmas kiireimat aega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel sõidetakse Kataloonias autoralli tänavuse MM-sarja 12. etapp ehk Hispaania ralli. Taas saab kaasa elada ka eestlastele, sest WRC-klassis on rajal Ott Tänak ja Raigo Mõlder, WRC2-klassis saavad aga jälle võimaluse oskusi näidata Sander Pärn ja tema britist kaardilugeja James Morgan.

Barcelona vihmastes tingimustes sõidetud publikukatsel oli Tänak kiireim ja läheb homsele rallipäeval vastu liidrina. 2,7 sekundiga kaotab talle Lorenzo Bertelli (Ford) ja 3.5 sekundiga järjekordse MM-tiitli poole liikuv Sebastien Ogier (Volkswagen). Eeldatavaid favoriite segas vihm oluliselt rohkem kui eesotsas startinud Tänakut. Tänaku kohal pole taevas siiski pilvitu, sest eestlane kardab, et tema Fordi tagumise diferentsiaaliga on midagi valesti.

Pärn näitas kokkuvõttes 24. aega, kaotades Tänakule 21,9 sekundiga. WRC 2 arvestuses oli ta kaheksas ja jäi tšehhile Jan Kopeckyle alla 16,9 sekundit. Kokkuvõttes on Kopecky koguni neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles