TLÜ/Kalevi üks eurosarja vastane loobus mängimast

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorfi (keskel) seob tänaste TLÜ/Kalevi mängijatega pikk koostöö, mistõttu ei pea ta kuigi tõenäoliseks mängutulemustega manipuleerimist.
Kalle Klandorfi (keskel) seob tänaste TLÜ/Kalevi mängijatega pikk koostöö, mistõttu ei pea ta kuigi tõenäoliseks mängutulemustega manipuleerimist. Foto: Margus Ansu

Pärast FIBA eilset pressiteadet on selge, et mõlemad Europe Cup sarjas osalevad Eesti klubid kuuluvad kolmeliikmelisse alagruppi. Viimati loobus Bosnia ja Hertsegoviina klubi KK Igokea, kes esialgu kuulus TLÜ/Kalevi gruppi.

FIBA Europe avaldas eile, et neile laekus esmaspäeval teade Bosnia ja Hertsegoviina alaliidust, milles seisis, et KK Igokea ei osale 2016/17 hooajal Europe Cupil, vahendab ERR Sport.

TLÜ/Kalevi vastasteks on BC Tirgu Mures Rumeeniast ning Prienu-Birsteno Leedust. Kalev alustab 19. oktoobril Rumeenias ning jätkab 2. novembril Leedus. Tartu Ülikool mängib E-alagrupis koos Redwelle-Gunners Oberwartiga Austriast ning Pau-Lacq Ortheziga Prantsusmaalt. Tartu peab avamängu 18. oktoobril kodus ning jätkab 25. oktoobril Prantsusmaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles