Kuu aja jooksul tutvus tennisega enam kui 600 last

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennis
Tennis Foto: Toomas Huik

Septembris toimus juba kuuendat korda Tennisekuu, kus 6-10-aastased lapsed üle Eesti said ühel kuul tasuta tennisetreeningutes osaleda. Sellist võimalust kasutas üle 600 lapse kõikjalt Eestist.

Kõige aktiivsemalt osaleti Tallinna klubidest TC 2000s, Fredi Vöörmani Tenniseakadeemias ja US Tenniseakadeemias. Väljaspool pealinna võiks esile tuua Tabasalu Tennisekooli ja Tähtvere Tennisekooli, vahendab alaliidu kodulehekülg.

«Kui mõned aastad tagasi tennisekuul osalenud lapsed ei pruukinud oma elukoha lähedal tennisetreeningule saada ja pidid sellepärast tennisest loobuma, siis uute hallide lisandumisega peaks see mure vähenema,» nentis tennisekuu korraldaja Riho Kallus. «Tänavu olid heaks näiteks uued hallid Rakveres ja Laagris, kus mõlemas osales ligi 30 last. Loodame, et need lapsed oma huviga jätkavad.»  

Kõik lapsed olid oodatud 8. oktoobril suurele lõpupeole Audentese tennisehallis, kus Tibu, Lotte ja tennisetreenerid lastega aega veetsid. Nagu ikka, lõppes pidu uhke tordiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles