KÕVA MEES: Patrail on Meistrite liiga teine väravakütt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail
Mait Patrail Foto: Michael Kessler

Mait Patraili viimane hooaeg Schaffhauseni Kadettenis võib kujuneda märkimisväärseks, kuna Eesti parim käsipallur hoiab Meistrite liiga resultatiivsustabelis 2. kohta.



Šveitsi meistri vasaksisemine on seitsmes alagrupikohtumises visanud 54 väravat, mis teeb keskmiselt 7,7 tabamust mängus. Liidrikohal püsib kindlalt Veszpremi MKB serblasest leegionär Marko Vujin 65 väravaga. Patraili lähim jälitaja on Rhein-Neckari Löweni sakslasest pallur Uwe Gensheimer 49 tabamusega.

Patrail on Meistrite liiga seni peetud kohtumistes visanud kolmel korral üheksa väravat, kahel puhul on ta täpne olnud kuuel korral. Silmas tuleb pidada, et sel hooajal on Patraili ülesandeks 7 m karistusvisete sooritamine ning tema visatud väravate hulk on seetõttu mingil määral seotud kaasmängijate aktiivsusega.

«Mina visatud väravatele palju tähelepanu ei pööra. Kõige tähtsam on, et meeskond võidaks,» kostis Patrail, kes on sel hooajal Šveitsi liigas visanud keskmiselt 5,7 väravat, mis annab pingereas 7. koha.

Arvestades, et Kadetten peab Meistrite liigas kolmest viimasest alagrupimängust kaks kodus, võib Patraili keskmine näitaja suureneda. Kolmapäeval sai Kadetten üllatuskaotuse, kui alistus külla tulnud Valgevene meistrile Minski Dinamole 30:35.

«Mäng lagunes täiesti ära – kaitse ei toiminud ja rünnakul ei saanud sisse. Meie tegutsemist oli halb vaadata,» nentis üheksa väravat, millest neli olid 7 m karistusvisked, kogunud Patrail. «Viimasel veerandtunnil võitlesime kõvasti, sest alagrupiturniiri lõpus võib paremusjärjestuse määramisel saada otsustavaks väravate vahe.»

C-grupis viimasel play-off’i viival, 4. kohal asuv Kadetten võõrustab 19. veebruaril ellujäämismängus Szegedi Picki (Ungari).

Kaks viimast kohtumist peetakse alagrupi liidrite Tšehhovi Medvedi (Venemaa) ja Valladolidi Cuatro Rayasiga (Hispaania).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles