Karm süüdistus: kas Ronaldo petab raha nimel meediat?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septmebris tuli avalikuks, et Madridi Reali ja Portugali jalgpallikoondise staar Cristiano Ronaldo on lähedases suhtes 2014. aastal Miss Hispaania võistluse võitnud Desire Corderoga.
Septmebris tuli avalikuks, et Madridi Reali ja Portugali jalgpallikoondise staar Cristiano Ronaldo on lähedases suhtes 2014. aastal Miss Hispaania võistluse võitnud Desire Corderoga. Foto: SCANPIX

Cristiano Ronaldo jaoks on käsil keerulised ajad. Ta ei ole Madridi Reali eest näidanud oma parimat vormi ja paistab, et suur segadus valitseb ka mehe eraelus.

Ajalehed ja ajakirjad kirjutavad juba mõnda aega Ronaldo suhtest endise Hispaania missi Desire Corderoga. Nüüd teatas ajakiri Sport, et kogu see armulugu võib olla Ronaldoga seotud inimeste poolt välja mõeldud.

Vandenõuteoreetikud arvavad, et suhe on loodud vaid äri eesmärgil, et Ronaldot paremini pildis hoida. Kuna mehe pikajaline suhe supermodelli Irina Shykiga on juba mõnda aega läbi, siis oli vaja Ronaldo taas kollases meedias kuidagi esile tõsta. Kasu on viimasel ajal lõiganud ka Cordero, kelle populaarsus sotsiaalmeedias on tohutult kasvanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles