Apteegi juhataja: ma ei mäleta, et Norra koondise arst siin oleks käinud

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trofodermin
Trofodermin Foto: FILIPPO MONTEFORTE/AFP

Norra ajakirjanikud käisid Itaalia linnas Livignos kohalikus apteegis, kust väidetavalt Therese Johaugile saatuslikuks saanud huulesalv osteti. Apteegi juhatajale näidati Norra koondise arsti Fredrik Bendikseni pilti ning uuriti, kas mees on siin käinud.

«Ei mäleta seda meest,» vastas apteegi juhataja TV2 reporterile. «Ma ei ole mitte midagi valesti teinud. Seda kreemi saab osta igalt poolt ning sellel on selge märge, et tegemist on dopinguga,» jätkas juhataja.

Apteegi juhataja sõnul on Trofodermin kreem Itaalias väga populaarne ning seda müüakse ilma retseptida kõikides apteekides. Naise sõnul on ta Norra meedialt palju telefonikõnesid saanud ning see muutub tema jaoks tüütuks.

Eilsel pressikonverentsil rääkis Bendiksen, et käis kohalikus apteegis ning ostis kaks kreemi, millest üks oli Trofodermin. Pakendil olevat dopingumärki arst aga enda sõnul tähele ei pannud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles