Artur Pikk tuli oma debüüthooajal Valgevenes riigi meistriks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Pikk tuli oma debüüthooajal Valgevenes Borissovi BATE koosseisus ülekaalukalt riigi meistriks. Nüüd on mees alustamas Valgevene tippmeeskonna särgis oma teist hooaega.
Artur Pikk tuli oma debüüthooajal Valgevenes Borissovi BATE koosseisus ülekaalukalt riigi meistriks. Nüüd on mees alustamas Valgevene tippmeeskonna särgis oma teist hooaega. Foto: twitter

Eesti koondise vasakkaitsja Artur Pikk ja tema koduklubi Barõssavi BATE kindlustasid täna viis vooru enne hooaja lõppu Valgevene meistritiitli.

BATE sõitis Valgevene kõrgliiga 25. voorus külla Granitile, kes alistati 1:0. Et Barõssavi klubil on koos nüüdseks 63 silma ning matši vähem pidanud teise Eesti mehe Artur Kotenko koduklubil Soligorski Šahtjoril on liiga teisena koos 45 punkti, kuulubki tiitel BATE-le, kirjutab Soccernet.

Pikk kuulus tiitli toonud mängus BATE põhikoosseisu ja teenis avapoolajal oma meeskonna kasuks ka penalti, mida võistkonnakaaslane realiseerida ei suutnud. 67. minutil vahetati Eesti koondislane 0:0 seisul puhkama.

Artur Pikast sai 14. välisriigi meistriks tulnud Eesti jalgpallur. BATE jaoks on tegu 13. meistritiitliga, seejuures on liiga võidetud nüüd 11 aastat järjest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles